Det gode liv med golf

1119
Sigurd i aksjon på golfbanen

Sigurd Andersen er en 19 år gammel gutt som studerer medier og kommunikasjon ved Akademiet Videregående skole. Golf er en sport som blir stadig mer populær blant de unge, og det er ikke noe unntak for Sigurd.

Tekst/Foto: Nathaniel Johansen

Golfen har blitt en så viktig del av hverdagen at det ofte blir svært lite tid til å gjøre andre fritidsaktiviteter. Sigurd har også jobbet som ishockey trener i en god stund, men det har blitt en mye mindre prioritet etter golfen kom inn i bildet. Det som startet som en hobby og en liten fritidsaktivitet har fort tatt skrittet til å bli noe mer seriøst og viktig. Det har kommet til det stadiet der Sigurd vurderer å avslutte helt med ishockey for å heller satse fullt på golfen.

Nå i den senere tid har Sigurd fått tilbudet om å bli sponset av Nike, og det er det et ganske lett svar på, så klart ja. Men om golfen blir så viktig for Sigurd at det kan bli noe av det i fremtiden, gjenstår bare å se. Mye tyder på at det er fullt mulig, og ferdighetene er svært gode. Grunnen til at golf har blitt en så attraktiv sport for Sigurd kommer av alt det sosiale som følger med. Det er en ganske fin sport, og man kommer ofte fort i kontakt med de som deler samme interesser. Golf er heller ikke en billig sport å drive med, og det går ofte mye penger inn i nytt utstyr. Sigurd spiller på det som regnes en av de beste golfbanene i Norge, Onsøy golfbane. Sigurds beste tips til de som begynner med golf og har lyst å forbedre seg fort er: spill mye!

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here