Magisk Discjockey

2302
DJ Strøm lager en magisk stemning for barna på Idd barneskole.
Jeg åpner den store, tunge døra inn til gymsalen mens jeg hører høy musikk og jubel fra innsiden. I det jeg trer inn i den lille, mørke salen blir jeg blendet av sterke lys og øredøvende musikk. Rundt meg er det fullt kaos med barn som hopper og danser rundt, ville av begeistring. Det er tydelig at det her er noe de elsker og har gledet seg lenge til.

Tekst og bilde: Erling Stenbråten

Jeg beveger meg sikksakk gjennom havet av skoleelever, tar en snarvei bortom ribbeveggen, før jeg endelig har fått klar bane fram til sjefen av hele diskoteket, nemlig DJ Øivind Strøm.

 

limbo
Det er stor interesse om å delta på limbo-konkurransen.

Mens jeg går rundt og prøver å finne noen ledige flekker på dansegulvet hvor jeg kan stå å fotografere Øivind, løper flere ivrige unger bort til meg. De forteller meg hvor gøy de har det, og at de har gledet seg til denne dagen kjempelenge. Det er halloween disco, og alle er utkledd i fantastiske kostymer og drakter. Rundt meg er alt fra flotte prinsesser til ekle zombier og grusomme monstre, og alle har det like morsomt. Det er det ikke vanskelig å se på smilene deres som går fra øre til øre.

bakhode
DJ  Strøm lager en magisk stemning for barna på Idd barneskole

“Motivasjonen for å holde på med dette er dengleden jeg får av å se at jeg gleder andre,” forteller DJ Strøm. “De aller morsomste jobbene jeg får er barne- og ungdomsdisco. Det er noe med det å se barn og unge pynte seg for fest og se at de har det gøy som gjør meg glad, og det er akkurat derfor jeg holder på.”

Jeg har klart å komme meg tvers over dansegulvet og bort til miksebordet til Strøm igjen, og i det jeg hever kameraet mitt, hever han mikrofonen sin. “Da er det på tide å kjøre i gang med en limbo-konkurranse!” brøler Strøm entusiastisk inn i mikrofonen. Vill jubel overdøver musikken, og ungene flommer til midten av dansegulvet for å delta i konkurransen. “Nå har jeg vært DJ i 32 år, og det er fremdeles det her som er aller morsomst,” ler Strøm mens han setter på en ny låt til leken.

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here