Film redigering er livet!

1042
Petter Grindahl elsker livet som videoskaper.

Tekst/Foto: Nathaniel Johansen

Film og redigering har alltid vært det Petter lever og brenner for. Helt siden han var en unggutt har Petter laget kortfilmer. Om det er foran kamera eller bak kamera, og til og med bak redigering, så vet han hva han driver med. Kamerastyring er det han interesserer seg mest for og er flinkest til. Petter har studert medier og kommunikasjon i tre år, og er nå for øyeblikket ute i praksis. På bare kort tid har han fått bli med på mye spennende som gir svært god erfaring som er verdt å ta med seg videre i livet.

Kunnskap om tekniske løsninger er viktig.
Kunnskap om tekniske løsninger er viktig.

Ikke nok med å være lærling, men også eier sitt eget media-firma. Firmaet lager for det meste musikk videoer til privat personer, men har også vært med på miniserier og lignende. Dette er en mulighet for å tjene seg penger og for å smake litt på hvordan det er å jobbe med media senere i livet. 14509419_1313178368701364_1812589968_n

Petter er svært kreativ, og har store drømmer om fremtiden. Den store drømmen er å bli film regissør, da han elsker å få ideene og tankene sine delt med andre. Planen fremover er å fortsette som lærling og muligens komme seg inn på filmskolen i Lillehammer. Lillehammer er også svært vanskelig å komme inn på, men om dette ikke går som forventet så har Petter en rekke andre gode muligheter.

 

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here