Fra løve til troll

964
Ahmed Raad Al-Saidi på øving til musikalen Shrek the musikal.

Ahmed Raad Al-Saidi (18) er en ung teatersjel som har nå fått hovedrollen i sitt teater’s neste oppsetning, Shrek the musical. Han skal være så heldig å få spille rollen Shrek, noe han har ønsket seg utrolig høyt. 

Tekst og foto: Magnus Sørensen

– Det er alltid stas å få hovedrolle, og denne gangen var det ikke forventet i det hele tatt, sier Ahmed

Ahmed har vært med i teatergruppa Vindeleka i tre år, og dette året er hans siste år, vil han tro. Teater er noe han elsker å holde på med, det er hans favoritthobby. Men fordi han nå er 18 år, vil dette bli det siste året han får lov til å være med. Grunnen til dette er fordi det kun er et barne- og ungdomsteater. Men det kan gjøres unntak om han ønsker å være med et år til.

– Jeg er veldig usikker på hva jeg kommer til neste år, jeg har veldig lyst til å bli med ett år til. Men vet ikke hva jeg skal fokusere på neste år. Kanskje jeg skal starte på et voksenteater, sier Ahmed

På kun disse tre årene har han hatt to hovedroller. Den første fikk han i sitt andre år på teater, hvor han spilte løven Alex, fra Madagaskar. Nå skal han spille trollet Shrek, i musikalen Shrek. Dagen han fikk høre at han skulle spille Shrek var han i lykkerus, siden dette var en rolle han virkelig ville ha. Han sier selv at han ikke kjenner seg så veldig mye igjen i rollen, men det bryr han seg ikke noe om. Han gleder seg masse til å spille rollen.

– Jeg syns det er veldig spennende, og jeg ser veldig frem til å spille denne rollen, sier Ahmed

Så nå venter han kun på at de skal ha forestillingene, noe som er en stund til. Det er nemlig ikke forestillinger før i oktober. Så det er lenge å vente for den spente teatersjelen, men som han selv sier.

– Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Så i mellomtiden skal vi øve sånn at alt blir perfekt til premieren, sier Ahmed

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here