Lærer webdesign

2547
Christine Eilertsen er lærling i Fredrikstad Webdesign. Bak fra venstre Knut Hunderi og Victor Lopez. (Foto: Tor Martinsen)

I nyoppussede lokaler ved Mosseveien i Fredrikstad finner vi Fredrikstad Webdesign. Og her finner vi også lærling Christine A. Eilertsen. Hun er førsteårslæring og utdanner seg til mediegrafiker gjennom medieproduksjonsprogrammet på Glemmen videregående skole i Fredrikstad.

AV: Tor Martinsen

Daglig leder i Fredrikstad Webdesign Knut Hunderi er glad for den nye tilveksten til bedriften og mener lærlingemodellen er veien å gå for både å utdanne – og rekruttere nye fagarbeidere. Christine Eilertsen har fått en rekke nye oppgaver og synes lærlingetilværelsen er et godt alternativ til skolebenken.

– Her har jeg det bra og selv om læringskurven er bratt trives jeg ute i arbeidslivet, sier Christine, mens hun jobber ut nye «pilotsider» for bedriften. VG2-eleven har fått et spesielt ansvar for satsningen på sosiel medier. – For oss er Christine en viktig tilvekst og unge blikk på sosiale medier er viktig for å holde oss oppdatert, sier daglig leder Knut Hunderi i Fredrikstad webdesign.

Christine deltar sammen med ni andre elever på medieproduksjonslinja i et spennende vekslingsprogram.  Ungdommene veksler mellom å være lærlinger ute i bedrifter – og å være skoleelever. Tre dager i arbeidslivet. To dager på skole.

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here