PILOTFRUE

5459
Alltid likt å skrive. (Foto: Anna Bustgaard)

Julianne Nygård (26) er kvinnen bak bloggen pilotfrue.blogg.no, som er en av Norges mest leste blogger. Hun flyttet fra Fredrikstad til Oslo i en alder av 20 år, og har ikke sett tilbake en eneste gang. Som en nygift, treningsglad og lykkelig person, er Julianne en av de som lever det vi velger å kalle «det gode liv».

TEKST/FOTO: Anna Bustgaard

Julianne’s vei til bloggingen startet med en stor interesse for å skrive. Hun har tidligere studert journalistikk, jobbet som makeup-artist og er utdannet personlig trener. Dette er selvsagt en god kombo når det kommer til bloggingen. Hun trivdes veldig da hun frilanset som skribrent for klikk.no en periode, men fikk mye tilbakemeldinger på at hun hadde litt for få vinklinger på sakene sine.
– Det er jo fordi jeg vil skrive mitt synspunkt. Jeg skjønner at det er andre sider av en sak, det handler ikke om å være dum, men jeg liker å skrive om hvordan jeg ser på ting. Så da tok jeg hintet, satsa fullt på blogg, også gikk det jo bra.

PILOTFRUE
Sjef i sin egen hverdag.

Julianne forteller at det å være sjef i sin egen hverdag er noe av det som får henne til å føle at hun lever det gode liv.
– Jeg er vant til å ha en sjef som bestemmer hva jeg skal gjøre, og nesten hva jeg skal interessere meg for. Nå som jeg kan styre hver eneste dag som jeg vil, har jeg skjønt at det er den største gleden for meg.

 ALLTID SULTEN PÅ MER

I en alder av 26 år har Julianne allerede oppnådd ekstremt mye,  og funnet lykken i både privat- og arbeidsliv. Men selv om hun har kommet langt, mener hun selv at man aldri skal slutte å være sulten på mer.
– Altså, jeg er jo lykkelig! Men jeg er jo også bare 26 år, så det hadde vært synd hvis jeg allerede skulle vært fornøyd.
Julianne forteller videre at hun er veldig fornyd meg hverdagen sin, men har et stort ønske om å bli gravid. – Jeg ønsker kanskje litt mer stabilitet.

Lidenskapelig opptatt av mote, skjønnhet og trening. (Foto: Anna Bustgaard)
Lidenskapelig opptatt av mote, skjønnhet og trening. 

Som blogger har Julianne vært gjennom mye positive og negative kommentarer.
– Jeg har fått mange tusen negative kommentarer, så nå har jeg på en måte hørt det meste da. Om jeg er stygg eller tjukk eller teit eller sånne ting, det har jeg hørt så mange ganger nå, så det går ikke inn på meg lenger. Men jeg blir veldig inspiret av de positive komentarene da, absolutt. Og det har jo kommet veldig mye av den siste tiden, eller det siste halve året har det snudd litt føler jeg. Det at jeg også kan være med på å inspirere andre gjennom bloggen min, det gjør meg også veldig lykkelig.

 

OPPFYLTE BARNDOMSDRØMMEN

Å bli fridd til av mannen man elsker er vel det en hver jente drømmer om. På toppen av dette fikk Julianne barndomsdrømmen oppfylt da hun og mannen hennes Ulrik lagde et bryllup inspirert av «Tre nøtter til Askepott». Bryllupet gikk over en hel helg på et slott i Sverige, en time unna grensen.
– Jeg har alltid drømt om at jeg skal gifte meg på den måten av en eller annen grunn, men jeg trodde ikke Ulrik skulle bli med så til de grader på det.

img_9840

Karina Titze, designeren av klesmerket Undorn, var med på mye av planleggingen. Ikke bare med kjolene og kostymene, men hun ga masse kreative ideer til selve bryllupet også.
Selve bryllupshelgen besto av jegerfest på fredagen, der alle kledde seg ut. Julianne gløder når hun prater om den store helgen som foregikk i februar-måned. Hun forteller videre at jegerfesten var veldig vellykket.
– Det var så gøy! Vi hadde trekkspill ogsånn, egentlig ikke min stil i det hele tatt, men det var for å gjennomføre konseptet ordentlig.
På lørdagen var den store dagen, med frokost og lunsj på slottet.
– Jeg var jo selvfølgelig ikke med på dette, da var jeg jo og ordnet meg til vielsen.
Bryllupet var en suksess, med champanigeskål, brudevals og fest langt ut på natt. Bloggeren forklarer helgen som en liten miniferie sammen med familie og venner.

(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)

 

 

 

 

 

 

 

(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)

 

 

 

 

 

 

(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)
(Kilde: pilotfrue.blogg.no)

 

 

 

 

 

 

Julianne flyttet fra Fredrikstad for å studere i Oslo, og forteller at hun ikke savner å bo i Fredrikstad.
– Jeg var veldig klar for å komme meg litt bort. Jeg synes selfølgelig at det er kjempekoselig å være i hjembyen om sommeren, men jeg trives veldig godt her jeg bor nå. Alt er så sentralt.

Pilotfrue
(Foto: Anna Bustgaard)

– Jeg kunne ikke tenke meg noe annet akkurat nå! Så for meg er det jo da egentlig perfekt. Jeg kan jo skjønne at ikke alle andre synes det, men fra mitt synspunkt så føler jeg at jeg har et perfekt liv…. Når jeg blir gravid, ler hun. Det er målet i dag.