Pokemonfeber herjer

1258
Kolbjørn Westberg var i arrangementscrewet. (Foto: Kristian Zachariassen)

Under kulturnatten ble Rådhuset et senter punkt for Fredrikstads barn, da de fikk sjansen til å møte favoritt Pokemonene sine.

Tekst/Foto: Kristian Zachariassen

Sist Fredag samlet hele Fredrikstad seg da det ble arrangert kulturnatt for å starte neste års 450-årsfeiring tidlig. Denne dagen var det aktiviteter og underholdning å finne rundt alle mulige hjørner i byen, for alle aldre. Utenfor Rådhuset var det ikke noe mindre liv, her ble det nemlig arrangert et Pokemon treff for spillere av det populære mobilspillet Pokemon GO.

Pokemon Go, som har vært det største fenomenet innen mobilspill noensinne, har klart å sette sitt merke i kulturen i flere deler av verden, og som den raskest voksende appen noensinne er det nok liten sjans for at du ikke har hørt om det selv.

“Idag er det Pokemon GO dag, dette er et treff vi i Pokemon GO Fredrikstad og Fredrikstad Sci-Fi festival har gått sammen for å lage skikkelig opplegg for Pokemon GO spillere i Fredrikstad, og nå har det jo begynt å ta helt av.” –Kolbjørn Westberg

Det er ikke rart dette arrangementet  var en stor suksess blant de unge, da de ikke hadde spart på aktiviteter tilgjengelig for hvem som helst som ville delta. Med den plassen de fikk utenfor Kino inngangen, kunne du delta i loddtrekning, kaste på boks, ta bildet sammen med Pikachu og Squirtle og om du ble der til senere på kvelden, holdt de en Pokemon tematisert kanonball turnering på fiske torvet. Men ikke minst høydepunktet, en stor Pokemon jakt rundt i byen.

“Jeg har fått hilse på Pikachu og fikk et bilde, […] Jeg spiller Pokemon hver dag.” –Mathias (10)

Etter et så stort oppmøte og mange glade barn så er det bare å se frem til hva dette Crewet kan stelle istand til neste sommers 450-års feiring.

 

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here