Satser på fremtidsrettede sportsmuligheter

508

Tekst og foto: Sondre Nikolay Bernhardsen

Mohammed Barzinje (23) vil synligjøre norsk e-sport internasjonalt. Han håper på å bli blant de topp fem største klubbene i Europa. 

-Vi er veldig lik en fotballklubb, med kjøp og salg av spillere, treninger og sponsorer, sier Mohammed Barzinje som er daglig leder i «Riddle e-sport».

Barzinje droppet ut av skolen, for å satse på den fremtidsrettede bransjen. Han har holdt på med e-sport i fire år og har dedikert mye av livet sitt til dette.

-Bedriften er som barnet mitt, legger han til.

Intensjonene til Barzinje er at klubben skal vokse og være et varemerke i Norge. Han vil vise fram Norge internasjonalt, med norske spillere og støtteapparater. 

-Om fem år har vi et mål om å være blant de topp fem største klubbene i Europa, sier Barzinje som nå driver drømmebedriften sin.

Motivasjonen til Mohammed Barzinje er spillerne i klubben. Han legger merke til at spillere de har plukket opp, føler at de har kommet til en profesjonell klubb der de blir fulgt opp og sett.

-Dette er en stor motivasjon, fordi det betyr at vi gjør noe riktig, sier Barzinje.

Mohammed Barzinje

Bedriften er lokalisert i Fredrikstad sentrum, der de deler kontor med samarbeidene «net2gain». Det falt naturlig inn å lokalisere seg i Østfold, da de alltid har vært en Østfold-klubb.

-Fredrikstad har sin sjarm, det er veldig fint her, sier Barzinje med god utsikt ut mot Glomma.

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here