Trenger hjelp til å spre budskapet

1163
VIL HA HJELP AV UNGDOMMEN: Espen Gresvik Schei, skolemiljøleder, vil ha hjelp av ungdommen til å utvikle biblioteket og et nytt ”makerspace” på skolen.

Tekst og foto: Jonas Christoffer Dahle

Espen Gresvik Schei (53) vil ha hjelp til å utvikle biblioteket og ”makerspacet” som skal bli utviklet på skolen. I tillegg vil han også at ungdommen skal spre ordet.

Skolemiljølederen på skolen skal i hjelp med annen ungdom og voksne på skolen fortsette på et prosjekt som har som mål å utvikle et nytt ”makerspace”, utvikle biblioteket og andre ting i forhold til miljøet på skolen. 

Han forteller at akroparken allerede brukes aktivt av grupper etter skoletid, og understeker at alt som kommer og allerede har kommet skal kunne brukes av alle som er 13 år, og oppover. 

– Er man 80 år og vil mikse og lage musikk med en som er 13, skal man kunne gjøre det. 

Skal utvikle et ”makerspace” 

Gresvik Schei sier de ikke er sikre på hvor de skal plassere det omtalte nye ”makerspacet”, men at det skal ligge i nærhet av elevsenteret. I ”makerspacet” skal det være et nytt fotostudio og musikkstudio der man kan spille inn, mikse og produsere musikk. Han tror og håper at engasjementet vil være stort, ettersom engasjementet allerede er stort rundt akroparken og dans som arrangeres etter skoletid. 

– Hvordan får man tilgang på de nye tingene, er det noen slags lister? 

– Det eneste vi har liste på nå er dansestudio, men i framtiden på de andre tingene skal vi ha ”supervisors”, veiledere, som skal passe på at alt går riktig for seg. 

Sliter med å nå ut til all ungdom 

Han innrømmer at de sliter med å nå ut til alle. Han sier han tror mange tror det er for godt til å være sant, og sier han trenger hjelp av annen ungdom som allerede vet om det, til å spre budskapet. Det skal være like bra, eller bedre, utstyr på fasilitetene enn det skolen allerede har. 

Gresvik Schei tror at budskapet sprer seg, nå som gruppene vokser, men trenger hjelp av ungdommen til å spre det i tillegg. Dog problemet med å nå ut, ser han positivt på framtiden; 

– Det eneste problemet jeg tror vi vil ha når alt er klart, er at det ikke er nok til alle hele

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here