Usikker på ekteskap

1361
Lisbeth og Robin har planene klare for fremtiden.

Robin Watson(51) og Lisbeth Nerland(52) har vært sammen i over 10 år og ble forlovet for 8 år siden. Forlovelse perioden kan virke uvanlig lang for mange, og paret er fortsatt usikker på om de noen gang kommer til å gifte seg.

Tekst/Foto: Oda Therese Waagbø

Oda Robin og Lisbeth ble forlovet den 29. juli på Olsokdagen i 2008. De har siden da hold sammen, og bor i hvert sitt hjem, men paret har ønsker om å få et sted der de kan bo sammen.

Når det gjelder å gifte seg, så har de forskjellige ønsker. De er begge enige at å gifte seg er ikke nødvendig for å vise sin kjærlighet ovenfor den andre, som Lisbeth forklarer kan være litt «gammeldags», mens Robin har klare ønsker for å gifte seg.

sta%cc%8ar-hoykant
Robin og Lisbeth har vært sammen i over 10 år og forlovet i 8 år. 

“Jeg og Robin har vært gift før, og nå vurderer å kjøpe bo sammen, så da føler jeg ikke at jeg trenger å gifte meg for å vise at jeg er glad i han,” forklarer Lisbeth.

“Konklusjonen er at hun har ikke så veldig lyst til å gifte seg, men jeg har lyst til å gifte meg,” sier Robin.

Men uenigheten stopper ikke romantikken med å blomstre. Lisbeth forteller at Robin er faktisk en veldig romantisk person, og at en gang så overrasket han henne med en tur til Sveits på valentinsdagen, som gjorde hun åpenbart veldig glad. De er begge enige at romantikk handler om å vise følelser som tillit, kjærlighet, glede, sympati, og at du kan bli forelsket uansett hvor gammel du er.

Robin forteller om en mann på 85 som ble nyforelska og drar på dater i helgene.

“Det holder jo livsmotet oppe.. Jeg kjente at jeg ble rørt inne i meg når jeg hørte det,” forteller han, og Lisbeth nikker seg enig.

Når det gjelder planer for framtiden så har Robin alle planene klare. Han ønsker å flytte inn i et fint hus på Torpeberget sammen med Lisbeth, gifte seg og få en leilighet i utlandet.

“Det er ihvertfall det vi har snakket om,” Sier Lisbeth litt usikkert. “Om det blir Torpeberget, det får vi se på. Son er førstevalget,” sier hun med en liten latter på slutten. “Vi finner ut av det.”

“Kommer an på om du liker skogen eller vannet,” fortsetter Robin.

“Begge deler. Da blir det Lillehammer,” avslutter Lisbeth med en latter.

 

 

LEGG IGJEN ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here